Cziráki utcai óvoda

Cziráki utca 8-10.

403-0493

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Óvodavezető-helyettes: Bakó Olga

Pedagógiai asszisztens: Agárdi Gáborné (Évi néni)

Konyhás: Erdélyiné Varga Ágota

Gondnok:

 

Kék csoport

Óvodapedagógus: Rauschenberger Zita

Dajka: Novák Zsoltné (Brigi néni)

A kék csoportba idén kiscsoportos gyermekek járnak. Elsődleges feladatunknak tekintjük minden korosztálynak megfelelő biztonságos, barátságos légkör kialakítását. Célunk, hogy szeretettel, megértő pedagógusi attitűddel megkönnyítsük, a gyermekek számára az óvodai életbe való beilleszkedést, megszerettessük velük az óvodát. Munkánkat esztétikus környezetben, sokféle játékeszköz segítségével végezzük. Mindennapjainkat átszövi sok mese, gyermekdal és játékos foglalkozás. Igyekszünk a gyerekek kedvére tenni, és a csoportból igazi közösséget varázsolni. Gyermekeink gondozásában segítségünkre van, csoportunk dadus nénije. Hiszünk abban, hogy csak közösen érhetünk el igazi sikert!

Sárga csoport

Óvodapedagógus: Reiszné Disztl Magdolna, Urszuly Beáta

Dajka: Szentesiné Pap Krisztina Bernadett

A sárga csoportba ebben a nevelési évben nagycsoportos gyerekek járnak. Magdi néni, és Bea néni munkáját, Mariann néni a csoport új dadus nénije segíti. A tavalyi nevelési évben megalapoztuk csoportunk szokás-szabályrendszerét, amit idén tovább erősítünk. Arra törekszünk, hogy a gyerekek igazi közösséggé formálódjanak. Napjaink szeretetteljes, nyugodt légkörben telnek, ahol minden kisgyermek jól érzi magát. Fontosnak tartjuk, hogy személyiség fejlődésüket minél több és változatosabb élménnyel és eszközzel segítsük. Pedagógiai munkánkat, a csoport mindennapi életét a csoportos dadus nénink segíti. A családokkal törekszünk a nyílt, együttműködő kapcsolat kialakítására és fenntartására, hiszen közös célunk, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyermekek járjanak a csoportunkba.

Piros csoport

Óvodapedagógus: Sztanó Tünde

Dajka: Tuta-Bálint Erzsébet (Zsóka néni)

Csoportunkba középső csoportos gyermekek járnak.
Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a gyermekek személyiségét minél jobban megismerjük, megszerettessük velük az óvodát, számukra nyugodt, biztonságos légkört, a szülőkkel pedig nyílt, jó kapcsolatot alakítsunk ki a hatékony együttműködés érdekében. Szeretettel, odafordulással segítjük gyermekeinket az alapvető szociális szokások és szabályok elsajátításában, elmélyítésében.
Célunk, hogy a gyerekek szívesen jöjjenek óvodába, biztonságban érezzék magukat, bizalommal forduljanak az őket körülvevő felnőttekhez.
Munkánkat segíti csoportos dadus nénink, és óvodánk pedagógiai asszisztense Évi néni.
A gyermekek és felnőttek közt kialakuló érzelmi kapcsolatra építve tervezzük mindennapjainkat, a gyermekekkel való együttműködésünket.
Egész éves nevelő-fejlesztő munkánkat ezen az elven szeretnénk megvalósítani.

Zöld csoport

Óvodapedagógus: Bakó Olga, Kun-Gera Borbála

Dajka: Telicsák Bálint Teréz

Vegyes csoportosok vagyunk.

A Helyi Óvodai Program irányadó elvei mellett, fontosnak tartjuk a Zöld Óvoda program szellemében végzett munkánkat, melybe nem csak a gyermekeket; hanem szüleiket is igyekszünk bevonni.
Dadus nénink Teca néni; és olykor Éva néni a pedagógiai asszisztens is hatékonyan segítik a csoportunk mindennapi életét.
Aktívan részt vesznek abban, hogy a hozzánk járó különböző korú gyermekeket egyéni szükségleteiknek megfelelően tudjuk nevelni, fejleszteni, tevékenykedtetni.
Reményeink szerint az minden szülővel sikerül együttműködő, pozitív légkört kialakítani a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében.